########################################################################################## ## FOTO FOTO FOTO FOTO FOTO FOTO FOTO FOTO FOTO FOTO FOTO FOTO FOTO FOTO FOTO FOTO FOTO ##########################################################################################
Homepage HVBH Collectie Foto's HVBH

Beeldbank-Foto's HKV Berchs-Heem Berghem

  1. Zoek op:   aaneengesloten tekst   alle losse woorden (AND)   één van de losse woorden (OR)
         In alle DB's HVBH              
       leeg veld : toon alle 6574 foto's

  2. Zoeken in veld:           +    Gemaakt op:   

  3. Zoekwoord mag onderdeel van een woord zijn:       

  4. Resultaat zoekactie weergeven als: Galerij  Lijst     
Of toon de nieuwe foto's op internet van laatste : maand (34) ... kwartaal (249) ... half jaar (679) ... jaar (774)

Aantal foto's op internet: 6574
Aantal foto's op intranet: 6625
Laatste update: 04-07-2022 (10:48)

Een van de foto's
(nr. 03626):

Bruiloftsgasten familie de Zwart-Klaasen
Klik op plaatje voor verdere informatie.

Waar wordt ZCBS nog meer gebruikt?

 
Heemkundevereniging Berchs-Heem heeft ruim 6000 foto's van Berghem en haar inwoners, die via deze Beeldbank openbaar in te zien zijn.

Heeft u nog foto's die u over wilt dragen aan Berchs-Heem of laten digitaliseren door Berchs-Heem, stuur dan een berichtje via het reactieformulier-bezoekers bij een willekeurig gekozen foto.

Wilt u -tegen betaling van een bedrag van Ä1,50 per stuk- (alleen voor persoonlijk gebruik) in het bezit komen van een (digitale kopie zonder watermerk) van een foto, stuur dan een berichtje via het reactieformulier-bezoekers van de gewenste foto.

Deze verkregen digitale foto's mogen niet gebruikt worden voor commerciŽle doeleinden of publicaties, zonder verkregen toestemming van de Heemkundevereniging Berchs-Heem.

Het downloaden en (niet commercieel) gebruiken c.q. openbaar publiceren van foto's (met watermerk) van deze beeldbank is alleen toegestaan mits: "Bron: Heemkundeverenging Berchs-Heem" bij elke publicatie vermeld wordt.

Heeft u vragen of aanvullende gegevens over de getoonde foto, stuur dan een berichtje via het reactieformulier-bezoekers bij de betreffende foto.

Indien u bezwaar heeft tegen de publicatie van een bepaalde foto of gegevens op deze Beeldbank op grond van privacy of copyright, stuur dan een berichtje via het reactieformulier-bezoekers bij de betreffende foto.

DISCLAIMER

Heemkundevereniging Berchs-Heem aanvaardt op voorhand geen enkele aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke claim(s) (in welke vorm dan ook) met betrekking tot de (schending) van privacy-,auteursrecht of copyright door het tonen van foto's en afbeeldingen op deze website.

Juni 2016.
Update oktober 2020.
Bestuur Heemkundevereniging Berchs-Heem Berghem.
  Andere beschikbare Beeldbanken van de Heemkundevereniging Berchs-Heem Berghem:


© Software ontwikkeling ZCBS: Gerard van Nes (Schagerbrug, NH)
cookie gebruik
Versie: 4.13c

Of maak uw keuze uit:

Categorie:

Plaats:

 

Gemaakt op:

Versie ZCBS/ZBBS: 6 april 2022

Web Analytics